• Načítám...
>

Praha 6 uspořádala největší čarodějnice ve městě

  • 1. května 2022,
  • 20:45,
  • PRAHA 6,
  • Ondřej Švec

V Praze 6 se konal už 15. ročník největšího čarodějnického reje v Praze a širokém okolí. Po dvouleté pauze vynucené protiepidemickými restrikcemi se opět vrátil do parku Ladronka. Kromě celé řady hudebních vystoupení čekala na návštěvníky soutěž o nejlepší masku, taneční vystoupení, divadelní představení nebo kouzelnická show. V půl osmé večer se pak rozhořela čarodějnická vatra. Pojďte se společně s námi podívat na odpoledne plné zpěvu, zábavy a ohňů.

Reklama

Po dvouletém vynuceném půstu, který si vyžádala pandemie koronaviru, se do parku Ladronka v Praze 6 opět vrátil největší čarodějnický rej v Praze a širokém okolí, který se konal pod záštitou městské části.

„Je tady obrovské množství lidí. Zároveň pršelo, takže nehrozí, že bychom něco podpálili. Ta situace je ideální a vidíte, jaké mraky lidí se dnes dostavily,“ pochvaluje si místostarosta MČ Praha 6, Jan Lacina.

Na programu bylo hned několik hudebních a tanečních vystoupení, soutěž o nejlepší čarodějnou masku, řada sportovních, uměleckých nebo jinak zábavných aktivit a představily se i nejrůznější organizace a spolky z Prahy 6.

„Prezentují se tady volnočasové a sportovní kluby, které fungují na území městské části Praha 6. Je tady rugby, jsou tady hasiči, kteří bývali vždy z Lysolají. Zkrátka je tu prezentace městské části a nám čarodějnicemi startuje kulturně - společenská sezóna, která už jede naplno,“ říká Jan Lacina, místostarosta MČ Praha 6.

Městská část zkrátka udělala maximum pro to, aby se na akci nikdo nenudil a každý si tu našel svou porci zábavy.

Dívka: „Je to tady super. Mají tady skvělé jídlo. Moc se mi líbí motýlci a hrají tady i super muziku.“

Žena: „Nejvíc nás zaujali hasiči, tedy spíše děti. Jinak je to tady moc pěkné, akorát jsou tu na všechno velké fronty.“

Vrcholem celé akce pak bylo slavnostní zapálení čarodějnice, které proběhlo přesně v 19:30 a kterého se ujal už zkušený „mistr ohně“ pan místostarosta Jan Lacina.

„Těším se na to, protože už s tím mám zkušenost. Půjdu s dlouhou loučí, snažím se, aby mi nekapala smůla na boty a oblečení. Zatím se mi to vždy poměrně zkušeně podařilo zapálit. Doufám, že dneska nezklamu, vatra vzplane, čarodějnice shoří a jdeme do toho,“ uzavírá místostarosta MČ Praha 6, Jan Lacina.

Návrat čarodějnic na Ladronku se nadmíru vydařil. Sluníčko hřálo, o dobré jídlo a pití nebyla nouze a díky velkému množství nejrůznějších aktivit si na své přišli jak dospělí, tak děti.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu