• Načítám...
>

Divadlo Spejbla a Hurvínka zahájilo novou sezonu

  • 13. října 2022,
  • 10:20,
  • PRAHA 6,
  • Ondřej Švec

Divadlo Spejbla a Hurvínka se připravuje na další sezonu. Pro malé i velké návštěvníky připravilo hned několik novinek. V první řadě se mohou těšit na zcela nové představení Spejbl, Hurvínek a já. Milovníci loutkových hrdinů se mohou také těšit například na unikátní projekt Spejblův Houston, který poukáže na Hurvínkovu slavnou cestu do vesmíru na palubě rakety Falcon 9 společnosti SpaceX, jejímž majitelem je nejbohatší muž světa Elon Musk. U tiskové konference, kde divadlo představilo své plány do následující sezóny, byl i štáb TV PRAHA.

Reklama

Další divadelní sezóna zmatkujícího pana Spejbla a věčně zlobivého Hurvínka je tu! Divadlo Spejbla a Hurvínka připravilo pro malé i velké diváky hned několik novinek.

"Je to představení pro děti od 4 let. Spejbl, Hurvínek a já. Moc se na to těšíme. Premiéra je už 20. října a srdečně na to zveme," řekla Denisa Kirschnerová - ředitelka Divadla S+H.

Na jaře by se pro změnu mohli diváci těšit na představení Hurvínek a král Blecha, se kterým se podívají i do Francie. Dále se chystá i film a také se rozjíždí spolupráce s Planetáriem Praha nazvaná Spejblův Houston. 

"Jsou to vtipné skeče, které samozřejmě mají i nějakou vzdělávací hodnotu. Je to automat, který na základě volby provází děti vesmírem," řekl Jakub Rozehnal - ředitel Planetária Praha.

Spojení divadla s Planetáriem a vesmírem není náhodné, protože v květnu se Hurvínkovi podařilo něco nevídaného. Po Krtečkovi se totiž stal druhou oblíbenou českou postavičkou, která se dostala do kosmu, a to rovnou na palubě raketoplánu Falcon 9 společnosti Space X, jejímž majitelem je vizionář Elon Musk. 

Hurvínek a Spejbl - hvězdy Divadla Spejbla a Hurvínka. 

"V tom vesmíru jsem viděl hvězdu a ještě jednu hvězdu a ještě další hvězdu a čtvrtou, pátou, šestou, sedmou, osmou, devátou a tak jsem to počítal."

"Tak to jsi toho moc neviděl."

Ale vy se určitě nemusíte bát, že byste dopadli jako Hurvínek, protože Divadlo Spejbla a Hurvínka má po celou sezónu nabitý program, ve kterém si každý najde to své. Představení jsou jak pro děti od čtyř nebo dvanácti let, tak i pro ty úplně nejmenší, kteří nedávno oslavili teprve jeden rok. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu