• Načítám...
>

Na pražském Vypichu se uskuteční Běh pro Kuře

  • 11. května 2018,
  • 9:33,
  • PRAHA 6,
  • Kristýna Svobodová

Pěna, strašidla nebo třeba lasery - tím vším budou muset proběhnout účastníci nevšedního Běhu pro Kuře, které se uskuteční ke konci měsíce. Noční sportovně charitativní akce si klade za cíl zábavnou formou získat finanční prostředky pro ty, kteří je nejvíce potřebují.

Reklama

U příležitosti 20. výročí charitativní sbírky Pomozte dětem se skuteční 1. ročník Běhu pro kuře. Charitativně-sportovní akce odstartuje 26. května v Praze na Vypichu. Připraveny budou tří nebo pětikilometrové trasy. 

"Poběžíme na Praze 6, kde bude začínat ta startovní brána na velké louce, kde bude ten zábavný program, a potom se poběží oborou Hvězda. Je to speciální běh protože ti lidé budou probíhat 4 zónami. Hororovou, pěnovou, s UV světly a laserovou," řekl Kamil Sabbagh, pořadatel akce. 

"Tato akce je zajímavá tím, že to není klasický běh, kde odstartujete za zvuku nějaké hudby a poté prostě jen hodinu běžíte a počítáte kilometry. Tady vyběhnete, na začátku jsou bubeníci, běžíte dál, je tam zóna, hraje tam hudba, hází tam na vás barvy a podobně. Takže je to úplně jiné než ostatní běhy," řekl Jakub Čížek, organizátor akce.

Pořadatelé ale mysleli i na děti. Jejich zábavný běh odstartuje ve 4 hodiny odpoledne. Hlavní závod se pak poběží od 20 hodin. Chybět ale nebude ani doprovodný program, který se spustí už v 11 hodin dopoledne. 

"Bude tady spousta celebrit. Budou vystupovat na pódiu, zpívat a dělat akce pro děti. Máme zajištěné obrovské pouťové atrakce, které tady pro ty děti také budou. Takže všichni tito partneři se k nám připojili, poskytnou tyto služby zdarma, takže my se jako organizátoři snažíme zajistit bohatý doprovodný program pro všechny věkové kategorie, aby se tady nikdo nenudil," řekl Kamil Sabbagh.

Celý program bude navíc zakončen večerním koncertem. Hlavním cílem akce je vybrat co nejvyšší finanční částku pro Nadaci Rozvoje Občanské Společnosti. Zájemci se na charitativní běh mohou přihlašovat na webových stránkách www.behprokure.cz.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu