• Načítám...
>

V Suchdole se konal 4. ročník Letního dne

  • 21. května 2018,
  • 19:18,
  • PRAHA 6,
  • Natálie Forsterová

V pražském Suchdole se konal 4. ročník Letního dne s nadačním fondem Šestý smysl. Lidé se mohli těšit na doprovodný program, stánky i atrakce. Do areálu České zemědělské univerzity zamířili nejen dospělí, ale i rodiny s dětmi.

Reklama

Zábavná show pro všechny věkové kategorie. Tak vypadal 4. ročník Letního dne s nadačním fondem Šestý smysl, který se letos poprvé konal v areálu České zemědělské univerzity v Suchdole. Na nejmladší návštěvníky tady čekaly soutěže, nebo třeba skákací hrad.

"Je to charitativně-sportovní akce. Jejím smyslem je to, aby nám tady lidé na dobrovolném vstupném přispívali. Ten výtěžek vždy věnujeme na podporu konkrétního dítěte z Prahy 6. Letos je výtěžek určen pro pětiletou Zuzanku, která trpí tzv. Rettovým syndromem," řekla Lucie Trnková, členka správní rady NF Šestý smysl. 

Na nový speciální kočárek pro pětiletou Zuzanku přispěly i známé osobnosti z fotbalového týmu Real TOP Praha.

"Hrají bez nároku na honorář a celý výtěžek z této akce je věnován NF Šestý smysl," řekla Lucie Trnková.

Akce vyvrcholila fotbalovým zápasem. Na hřiště nastoupili např. Jakub Štáfek, David Suchařípa, ale i fotbalový komentátor Jaromír Bosák.

"Já jsem hrozně rád, že něco takového vůbec existuje, protože jsou lidé, kteří mají potíže, problémy, a peněz je málo. Nedokážou si pomoci sami, tak si pak myslím, že kdo může, ten by pomoci měl," řekl Jaromír Bosák, sportovní komentátor. 

V rámci 4. ročníku Letního dne se nakonec podařilo peníze na speciální kočárek pro Zuzanku vybrat, a to i díky členům skupiny Tata Bojs. Ti totiž do charitativní kasičky vložili celý výtěžek svého květnového koncertu v Celetné ulici.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu