• Načítám...
>

V Dejvicích se konal program k výročí republiky

  • 29. října 2018,
  • 11:12,
  • PRAHA 6,
  • Natálie Forsterová

Součástí víkendových oslav byla i armádní přehlídka. Ani po jejím skončení ale o zábavu nebyla nouze. Praha 6 totiž pro návštěvníky připravila na Dejvické třídě doprovodný program, součástí kterého byla také živá hudba.

Reklama

Dejvickou třídu v Praze 6 zaplnily desítky českých vlajek a stovky lidí. Konal se tady totiž doprovodný program velkolepých oslav založení Československa, který uspořádala zdejší radnice. 

"Praha 6 je vždy tahounem těchto oslav. Kromě odhalení sochy T. G. Masaryka tady máme odpolední program od 15:30. Je tady Vojenská posádková hudba Olomouc, bude tady orchestr francouzské cizinecké legie, který má 100 členů. Bude hrát Michal Prokop, Tata Bojs, je tady Legionářský vlak na Dejvickém nádraží a je toho tady spousta dalšího. Také spousta stánků s občerstvením, tak uvidíme, jak lidé vydrží v tomto nepříznivém počasí. Ale zatím to vypadá docela dobře," řekl Jan Lacina, místostarosta MČ Praha 6. 

anketa

Slavnostní atmosféru si kromě dospělých na Dejvické třídě vychutnaly také děti. Pro ty připravila radnice doprovodný program v podobě dílniček. 

anketa

Dejvická třída ale nebyla jediným místem, kam lidé mohli po vojenské přehlídce pokračovat. Někteří se tak odtud vydali pěšky ještě na nedalekou Letenskou pláň. Tam na ně čekala výstava současné i historické techniky AČR a IZS.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu