• Načítám...
>

Pražská zoo zve na noční prohlídky

  • 18. listopadu 2016,
  • 22:57,
  • PRAHA 7,
  • Johanka Hubičková

Máte už plány na prosincové víkendy? Co takhle cestu za dobrodružstvím. Jedno velké na vás čeká při nočních prohlídkách, které si v průběhu prosince můžete objednat v pražské zoo.

Reklama

V pražské zoo se život nezastaví ani v zimě, a pro návštěvníky je připravena řada akcí. Mezi nejzajímavější patří určitě speciální prohlídky.

„Noční prohlídky v průběhu prosince jsou už pravidelnou, a velmi oblíbenou záležitostí tady v pražské zoo, a jak už je tradicí, tak je budeme mít každý pátek a sobotu,“ řekl Marek Steiger, vedoucí odd. komerčních aktivit, Zoologická zahrada hl.m.Prahy.

Jedinou výjimkou bude Štědrý den a Silvestr. Oba dny vychází na sobotu, a v tyto dny prohlídky nebudou.

„Já si troufám říct, že pokud byste i v rámci jednoho měsíce v jednom roce absolvovali stejnou trasu, stejnou noční prohlídku, tak pokaždé uvidíte něco nového, řekl Marek Steiger.

Tyto akce mají také svá velká překvapení.

„Zlatým hřebem nočních prohlídek je určitě návštěva pavilonu kočkovitých šelem, kde mohou návštěvníci vidět takový tahák zoo Praha, a to jsou lvi indičtí,“ řekla Hana Matoušů, tisková mluvčí Zoologické zahrady hl.m.Prahy.

Noční prohlídky jsou trochu netradiční, je tedy dobré být na ně dobře připraven.

„Někteří návštěvníci by to rádi pojali jako výpravu za dobrodružstvím nebo safari, ale troufám si říct, že nic takového tady nehrozí. Samozřejmě je potřeba, aby přihlédli k aktuálnímu počasí, protože se přeci jenom pohybujeme venku v areálu, to počasí v prosinci už může být mrazivé, takže myslím, že dobrá obuv nebo teplý kabát nebude na škodu,“ řekl Marek Steiger.

Zimní noční prohlídky jsou pouze na objednání, a platí se jednorázové vstupné. Průvodce je přítomen po celou dobu, všichni návštěvníci jsou tedy v bezpečí. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu