• Načítám...
>

MČ Praha 7 ocenila své nejlepší běžce

  • 16. listopadu 2017,
  • 19:56,
  • PRAHA 7,
  • Blanka Holoubková

Z šesti nejlepších běžců MČ Praha 7, kteří se zúčastnili květnového Volkswagen Prague Maratonu, si pro ocenění přišli dva - Regina Procházková, která od maratonu svůj čas ještě vylepšila a Lukáš Hůlka, který věří, že i v příštím roce svůj čas obhájí.

Reklama

Nejlepší běžce MČ Praha 7, kteří se v květnu účastnili Volkswagen Prague Maratonu 2017, byli svou MČ oceněni.

"V rámci tohoto závodu to každoročně vyhlašujeme. Protože se jednotlivými městskými částmi probíhá, tak chceme i podpořit nějakým způsobem a ocenit ty nejlepší z daných MČ," řekla Adéla Blahovcová, marketingové oddělení RunCzech.

"Ty závody na jednu stranu omezují provoz, na druhou stranu jsou tak populární, že to je součástí hlavního města," řekl Jan Čižinský starosta MČ Praha 7.

Mezi oceněnými běžci s trvalým pobytem v Praze 7 byli tři muži a tři ženy. Ocenění předali zástupci společnosti RunCzech, zástupci Sportisima a starosta MČ Praha 7.

"Čas jsem měl 3:04. Chtěl jsem pod 3, ale neklaplo to. Tak snad příští rok. Hlavně se sem nesmí přistěhovat nikdo rychlejší," řekl Lukáš Hůlka, běžec.

"Čas byl 3:08, takže vlastně nic moc. Ocenění samozřejmě vždy potěší," řekla Regina Procházková, běžkyně.

"Našim cílem je, abychom umožnili proběhnutí podél řeky, podél celého toho vltavského meandru. Na tom teď intenzivně pracujeme, aby tam vznikly dvě lávky, které propojí nejen to naše pobřeží, ale i to druhé - karlínské," řekl Jan Čižinský.

V roce 2018 se poběží už 24. ročník Volkswagen Prague Maratonu. Již je možné se na něj přihlásit. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu