• Načítám...
>

Joy fest přilákal desítky obyvatel Prahy 8

  • 26. června 2019,
  • 20:32,
  • PRAHA 8,
  • Jaroslav Šetlík

I v sídlištním vnitrobloku se mohou konat zajímavé akce. Jednou takovou byl Joy fest. Ten se už podruhé konal v Praze 8 a návštěvníky lákal na zajímavý program.

Reklama

V Praze 8 se konal Joy fest - zábavné odpoledne pro děti i dospělé, které se v MČ konalo už druhým rokem.

"Vznikla tak, že my jsme pěvecká skupina Joyful a chtěli jsme udělat nějaký koncert pro lidi ze sídliště. A aby se bavili celé odpoledne, přemýšleli jsme s čím to spojit. Proto jsme oslovili Městskou policii, městskou část, psovody, hasiče a další kamarády a přátele a tak vznikl Joy fest," řekla Marina Odvárková, organizátorka.

I letos se na akci podílela také Praha 8. Díky této podpoře se mohl program festivalu rozrůst.

"Už vloni jsme získali záštitu MČ. Letos do toho ale opravdu vstoupila velmi mocně, takže díky tomu Joy fest teď vypadá takto a jsme za to velmi vděční, protože jak říkám - většina toho vzniká naprosto dobrovolně," řekla Marina Odvárková.

"Nás, jako MČ, zaujala právě ta iniciativa zespodu. Pomohli jsme jim s přípravou, se zábory, pomohli jsme i s některými atrakcemi a de facto jsme z akce udělali Joy fest," řekl Michal Švarc, radní MČ Praha 8.

Joy fest se konal netradičně v sídlištním vnitrobloku. I to byl jeden z důvodů, proč se MČ rozhodla tuto akci podpořit.

"Pro nás je to skvělá zpráva, že se dokážou lidé sejít i bez MČ a v momentě, kdy my můžeme přiložit ruku k dílu aby ta akce byla opravdu pěkná a reprezentativní, tak je to skvělá kombinace. Cokoliv v podobném stylu bude právě buď ve vnitroblocích nebo v zahrádkářských či jiných koloniích. Vše budeme velmi rádi podporovat," řekl Michal Švarc.

Součásti odpoledního programu byly také soutěžní disciplíny pro děti. Nechyběl ani skákací hrad a stánky s občerstvením.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu