• Načítám...
>

Brichta oslaví narozeniny velkým koncertem

  • 7. srpna 2019,
  • 21:29,
  • PRAHA 8,
  • Lukáš Kubát

Zpěvák z Libně Aleš Brichta slaví svoje šedesáté narozeniny. Svoje výročí přišel slavit i na Libeňský zámeček, kde na něj čekalo mnoho gratulantů z řad známých osobností. Zpěvák oslaví své výročí i velkým koncertem v říjnu ve Fóru Karlín.

Reklama

V pátek 9. srpna slaví zpěvák Aleš Brichta své 60. narozeniny. U této příležitosti chystá na říjen velký koncert. Ten se odehraje ve Fóru Karlín.

"To bude průřez opravdu vším možným. Já si myslím, že to bude sranda. Těším se na to tak, že je to koncert k šedesátinám. Pro mě to bude za trest, protože už toho mám plné zuby, s přípravou toho bylo tolik, že se vysloveně těším až to budu mít za sebou," řekl Aleš Brichta, zpěvák.

S Alešem Brichtou vystoupí i řada hvězd. Třeba Petr Janda, Kamil Střihavka nebo Eva Pilarová. Ta ve stejný den jako Aleš Brichta oslaví 80. narozeniny.

"Alešovi přeji hlavně zdraví a ještě spoustu dobré muziky. Na ten koncert se těším a zároveň už teď se klepu hrůzou, protože stařenka mezi rockery, to bude hodně zajímavé," řekla Eva Pilarová, zpěvačka.

"Já se s Alešem znám přes 30 let. Mohu směle prohlásit, že jsme docela dobří kamarádi, že máme do určité míry společné zájmy, v politice trochu víme, že tam nejsme úplně na stejné lodi. Přeji mu, aby se prostě ještě nějak etabloval, aby dodělal tu desku, kterou už má dlouho rozdělanou," řekl Petr Janda, zpěvák.

Koncert podpořila Praha 8. A i díky ní bude mít charitativní podtext.

"Má pomoci Klokánku v Chabařovické ve svém fungování. Máme i v úmyslu pomoci Domu dětí a mládeže. Chceme navíc zdarma pozvat jako poděkování sestřičky z Bulovky, městské strážníky a další členy IZS," řekl Michal Švarc, radní MČ Praha 8.

Koncert Aleš Brichta 60 se ve Fóru Karlín uskuteční 5. října.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu