• Načítám...
>

MČ Prahy 8 pořádala turnaj Osmička Cup

  • 22. října 2019,
  • 11:29,
  • PRAHA 8,
  • Žaneta Filípková

V Kobylisích proběhla díky sdružení Fokus a MČ Prahy 8 další zajímavá sportovní událost. Má příznačný název - Osmička CUP 2019. Konala se už po druhé a jejím posláním je nejenom podpora sportu, ale také sociálních služeb.

Reklama

Městská část Praha 8 přivítala nové občánky. V prostorách Libeňského zámečku přivítal nové obyvatele Prahy 8 radní Michal Švarc a popřál mladým rodinám mnoho štěstí v životě.

Prostory Libeňského zámečku zaplnily mladé rodiny s dětmi. Proběhlo tady totiž vítání občánků, v rámci kterého děti i jejich rodiče přivítal radní Michal Švarc, který jim popřál mnoho štěstí v následujícím společném životě.

V rámci vítání občánků jsou mladým rodinám k dispozici fotografové, kteří jim vytvoří snímky na památku. Po úvodním projevu si pak z rukou zástupců městské části převezmou rodiče osvědčení o vstupu jejich dítěte mezi občany městské části.  Celou akcí chce vedení městské části ocenit rozhodnutí založit rodinu.

Aby si rodiny vítání občánků co nejvíce užili, městská část je zve s ohledem na děti v maximálním počtu třinácti čtrnácti rodin. Ceremoniál, který se nese v rodinném duchu, si pak více užijí i pozvaní hosté 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu