• Načítám...
>

Praha 8 i letos připravila dušičkový večer

  • 3. listopadu 2019,
  • 7:22,
  • PRAHA 8,
  • Natálie Forsterová

Praha 8 i letos připravila dušičkový večer. Ten byl tentokrát spojen i se slavnostmi mladého vína. Akce se konala na Libeňském zámku.

Reklama

Prohlídka Libeňského zámku se strašidly, živá hudba i dobré jídlo a pití. To vše obsahoval program, který si na dušičky pro své obyvatele připravilo vedení MČ Praha 8.

"Tato akce navazuje na Dny vína, které pořádáme prvně, protože slavíme 660. výročí prvního libeňského vinobraní. A přichystali jsme si, jako každoročně, letos už popáté, zámeček plný dušiček, rsp. strašidel. A snažíme se děti přivést na zámeček, aby si prohlédly interiéry, a přitom zažily něco dobrodružného. Aby poznaly interiéry a navíc i příběhy, které se zde odehrávaly," řekl Michal Švarc, radní MČ Praha 8.

"Mám na sobě kostým hraběnky Stradové a budeme tu předvádět scénku. Asi nebudeme úplná strašidla, budeme jedni z výjimky, kdy budeme ukazovat jak tady probíhal život," řekla Marie Andel, obyvatelka MČ Praha 8.

Zatímco se děti uvnitř Libeňského zámečku mohly díky komentovaným prohlídkám dozvědět více např. o životě Rudolfa II., či se tváří v tvář setkat s čertem a vodníkem, pro dospělé byla zajištěna zábava venku.

anketa

Dušičkové strašení se na Libeňském zámečku letos konalo již popáté. A i tentokrát akce u místních obyvatel sklidila velký úspěch.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu