• Načítám...
>

Karlín oslavil dětský den

  • 31. května 2020,
  • 11:45,
  • PRAHA 8,
  • Ondřej Švec

Osmá městská část přivítala den dětí ve velkém stylu. Pro děti připravila zajímavý program, plný her, pohádek a kostýmů oblíbených superhrdinů. Nechyběla ani hudba a pro ty, kteří měli hlad, bylo přichystáno i něco dobrého na zub. Pro návštěvníky byly totiž připraveny tradiční karlínské trhy. Pojďte se o tom přesvědčit v naší reportáži.

Reklama

Den dětí, to je vždycky událost, kterou je třeba náležitě oslavit. A v Praze 8, konkrétně na Karlínském náměstí už s pořádáním takových akcí mají bohaté zkušenosti. 

„Letošní ročník je zajímavý v tom, že se tu představí oblíbené postavičky z komiksů, například Thor se svým pověstným kladivem, Spiderman, Iron Man, ale jsou tady i další atrakce, včetně našich dobrovolných hasičů,“ představuje karlínský den dětí místostarosta Prahy 8 Tomáš Tatranský (TOP 09 a STAN).

A jak bylo vidět, všichni si program patřičně užili.

ANKETA

V  rámci dětského dne probíhaly i tradiční trhy, které kromě ovoce a zeleniny od českých farmářů, nabídly i jiné pochutiny. 

„Nabízíme i různé speciality, které kopírují moderní gastronomii. Zrovna dnes tady máme takové ty dobroty pro děti jako jsou palačinky nebo churros a horká čokoláda,“ představuje trhy jejich manažerka Veronika Brabcová.

A když na někoho padla únava, mohl si sednout do trávy a užívat si příjemnou hudbu. 

„Rádi bychom tady každou sobotu měli nějaký hudební doprovod, který zpříjemní atmosféru a rozšířili i nabídku jídel, aby si tu lidé mohli nejenom nakoupit, ale strávit tady více času, odpočinout si, potkat se s přáteli a užít si to tady v tomto krásném prostředí,“ uzavírá manažerka karlínských trhů Veronika Brabcová.

A my pevně věříme, že všichni, kdo se byli na dětském dni v Karlíně podívat si ho patřičně užili a už se těší na příští ročník. Ondřej Švec, televize Praha. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu