• Načítám...
>

Vlasta Redl zahrál v Libeňském zámečku

  • 8. července 2020,
  • 22:11,
  • PRAHA 8,
  • David Wilczek

Praha 8 uspořádala pro své občany živý koncert Vlasty Redla. Ten představil své známé hity, ale i svou poslední tvorbu. I přes deštivé počasí se podařilo areál Libeňského zámečku vyprodat do posledního místa.

Reklama

Moravský zpěvák, textař, skladatel a multiinstrumentalista Vlasta Redl působí na naší hudební scéně od 80. let 20. století. Tentokrát se svou kapelou představil svůj repertoár publiku v areálu Libeňského zámečku.

Vlasta Redl Je právem považován za osobnost, která dokázala bravurně skloubit rock, folk a lidovou hudbu. Díky tomu je návštěvnost jeho koncertů stále velká. Tentokrát fanoušky neodradilo ani deštivé počasí. 

anketa

Tento koncert uspořádala pro místní občany městská část Praha 8.

"To, že jsme si zvolili tak vzácného hosta, je dáno tím, že si letos připomínáme 250. výročí rokokové přestavby našeho Libeňského zámečku a naší pýchy. S tím, že má tento koncert nastartovat nebo pokusit se vrátit ten kulturní a společenský život nejen do Libně, ale do celé Prahy 8," uvedl radní MČ Praha 8, Michal Švarc.

V rámci tohoto výročí plánuje radnice osmé městské části i další koncerty napříč hudebními styly. Převažovat však bude klasická. 

"Konkrétně se jedná o slavnosti Libeňského zámku. My je konáme 29. srpna. A na těchto zámeckých slavnostech se objeví i koncertní vystoupení nejenom folklórní, ale i dobová hudba," uvedl radní MČ Praha 8, Michal Švarc.

Podrobnější informace o plánovaných vystoupeních naleznou zájemci na webových stránkách Prahy 8. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu