• Načítám...
>

Koupaliště v Praze 8 fungují naplno

  • 10. července 2020,
  • 13:59,
  • PRAHA 8,
  • Lukáš Kubát

Koupací sezóna je v plném proudu. Návštěvníky vítá také koupaliště Ládví, kde je pro plavce připraven 30 metrový bazén a pro děti brouzdaliště. Dezinfekci do areálu dodává městská část.

Reklama

Bazény a koupaliště v Praze 8 jsou v plném provozu. Třeba jako koupaliště Ládví, kam jsme zavítali s naší kamerou. To je otevřené denně od deváté ranní až do osmé hodiny večerní. Na své si tu přijdou malí i velcí návštěvníci.

"My návštěvníkům nabízíme vyhřívaný bazén. Ten má aktuálně 22 stupňů. Dětské brouzdaliště se skluzavkou a hřibem. Poté si návštěvníci mohou zapůjčit věci na pétanque, stolní tenis nebo fotbálek a je tady k dispozici i dětské hřiště," popisuje zástupce provozovatele koupaliště Ládví, Aneta Segmüllerová.

V areálu najdete i občerstvení. Letošní sezona ale provozovatelům koupališť zatím moc nepřeje. Jednak byl červen velice deštivý a pak ještě úplně nedozněla pandemie koronaviru.

"Kapacita koupaliště je 450 lidí, zatím ještě letos nebyla naplněna a to vzhledem k tomu, že nám nepřeje počasí a vzhledem k omezení provozu, kvůli koronaviru. Lidé s nízkou imunitou, hlavně senioři a děti, se ještě stále bojí. Na to navazuje naše opatření ve spolupráci s městkou částí Praha 8," dodává Aneta Segmüllerová.

Právě Praha 8 pomáhá provozovatelům koupališť zajistit všechna hygienická opatření.

"My jsme je vybavili dezinfekcí, popřípadě ochrannými prostředky, jak potřebovali provozovatelé. Ale pomoc s dezinfekcí a ochrannými prostředky nabízíme například i táborům a jiným akcím. My jako městská část máme dostatek těchto prostředků, takže jsme připraveni pomoci," dodává místostarosta MČ Praha 8, Jiří Vítek.

Koupaliště Ládví bude otevřeno minimálně do konce srpna, bližší informace o cenách vstupného a provozu získáte na stránkách koupalisteladvi.cz.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu