• Načítám...
>

Praha 8 stále vylepšuje komunikaci s obyvateli

  • 13. srpna 2020,
  • 23:32,
  • PRAHA 8,
  • Jaroslav Šetlík

YouTube, Instagram, Twitter, Facebook či webové stránky. Všemi těmito online kanály komunikuje MČ Praha 8 se svými klienty. Za některé z nich se může pochlubit i mnohým oceněním. To radnice získala také za radniční noviny Osmička.

Reklama

Praha 8 využívá ke komunikaci se svými občany snad všechny dostupné kanály. Ať už se jedná o YouTube, Twitter, Instagram či webové stránky. Za ty městská část dostala několikrát ocenění v soutěži Zlatý erb.

"Zlatý erb je soutěž webových stránek, to znamená naší webové prezentace. Od roku 2015 patříme mezi první tři v Praze. Já jsem za to hrozně rád, děkuji za to hlavně našemu oddělení komunikace, které se tomu věnuje. Je dobře, že tam máme takové profesionály," řekl Ondřej Gros, starosta MČ Praha 8. 

Webové stránky ale nejsou jediným oceněním komunikačních prvků, kterými se může osmá Městská část chlubit. Úspěchy sklízí také v dalších soutěžích, které hodnotily radniční noviny či Facebookový profil.

"Zlatý lajk je soutěž obecních facebooků, kde jsme skončili třetí a radniční listy Osmička - asi nemusím představovat, občané ji znají dobře," řekl Ondřej Gros. 

Radniční listy se v soutěži umístily také na 3. místě. Zejména na ocenění týkající se Facebooku je městská část náležitě pyšná. Online komunikace se Praze 8 osvědčila zejména v době pandemie koronaviru.

"Já si myslím, že to byl hlavní komunikační kanál směrem k občanům, protože v novinách a i v online novinách byli přehlceni těmi informacemi i anti informacemi. Oni například hledali, jak je MČ schopná pomoci seniorům a tak dále. Evidentně online komunikace s občany funguje, já jsem za to rád, i když si myslím, že příští rok bychom mohli být lepší," řekl Ondřej Gros. 

Podle slov starosty Prahy 8 chce městská část vylepšit zejména interakci se svými obyvateli. 

 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu