• Načítám...
>

Září patřilo v Praze 8 tradičně také sportu

  • 8. října 2020,
  • 15:24,
  • PRAHA 8,
  • Jaroslav Šetlík

Praha 8 žila v září ve velké míře také sportem. Především o víkendech se na tamních sportovištích odehrály různé sportovní turnaje.

Reklama

Již tradičně patřilo září v Praze 8 sportu. Během víkendů se na tamních sportovištích odehrály napínavé turnaje. K vidění byl například volejbal, tenis nebo malá kopaná.

"I přes omezení kulturních akcí se u nás sportovní akce konaly i v letošním roce. Pouze jeden sport byl zrušen a to kvůli nepřízni počasí. Jednalo se o softball. Ohledně dalších sedmi sportů se ale všechna klání odehrála. Je pravda, že různí sportovci, kteří se jich v minulosti tradičně účastnili, nedorazili. Měli obavy a tak odmítali. Bylo to tedy v omezenějším počtu, ale své medailisty máme i letos," popsal Martin Šalek, tiskový mluvčí MČ Praha 8.

Akce, která je určena pro veřejnost z Prahy 8, se odehrávala na nejrůznějších sportovištích v této městské části. Do turnajů se mohly týmy přihlásit s dostatečným předstihem.

"V časopise na webových stránkách jsou přihlášky. V den D se pak uskuteční klání a sportuje se," konkretizoval Martin Šalek, tiskový mluvčí MČ Praha 8.

Turnajů se ale nemusí zúčastnit pouze profesionálové. Projekt Sportuje celá Praha 8 je určený i pro amatérské sportovce.

"V určitých typech sportu je vidět, že se mu hráči nevěnují jen rekreačně. Pak je to ještě zajímavější. Například na nohejbalovém turnaji bylo vidět, že je pro některé hráče velkým koníčkem," dodal Martin Šalek, tiskový mluvčí MČ Praha 8. 

Kromě míčových sportů se mohli obyvatelé osmičky zúčastnit také například fitness pětiboje.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu