• Načítám...
>

Praha 8 připravila masopustní hru

  • 6. února 2021,
  • 16:54,
  • PRAHA 8,
  • Lukáš Kubát

Kvůli nepříznivé epidemiologické situaci musel být pro tento rok tradiční Karlínský masopust s trhy zrušen. Částečně ho tak nahradila dobrodružná hra Pátraní po masopustních postavách. Na hráče čekalo 18 stanovišť s řadou úkolů a tajenek.

Reklama

Za normálních okolností by byly na Karlínském náměstí stovky lidí. Bohužel se ale tradiční Karlínský masopust nemohl letos uskutečnit. Vedení Prahy 8 tak vymyslelo alespoň malou náhradu.

"My jsme právě v očekávání té pandemie a té uzávěry připravili pro účastníky QR hru, která se jmenuje Karlibeňská masopustní pátračka," řekl Michal Švarc, radní MČ Praha 8. 

Karlibeňská proto, že startuje u Libeňského zámku a končí na Karlínském náměstí. Během hry vás čeká celkem 18 zastavení.

"Kde zase plní různé úkoly, seznamují se s pamětihodnostmi a se zajímavými událostmi, které v tom místě proběhly. Opět tam máme umístěné fotografie, jak to místo vypadalo v historii a účastníci mohou opět vyhrát zajímavé ceny," řekl Michal Švarc. 

Karlibeňskou masopustní pátračku si s celou rodinou přišla zahrát i paní Petra.

"Vymýšlíme, jak zabavit děti, takže je to taková zajímavá procházka s něčím navíc. My jsme vlastně hráli i tu předchozí hru, takže už víme, do čeho jdeme," řekla Petra, účastnice hry. 

Tuto QR hru si můžete zahrát až do 16. února a za splnění minimálně sedmi stanovišť dostanete i malou odměnu.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu