• Načítám...
>

Nejlepší beachvolejbalisté světa hráli v Praze 8

  • 3. září 2021,
  • 21:23,
  • PRAHA 8,
  • Jaroslav Šetlík

Praha 8 hostila další, významnou sportovní událost. Tou byl tentokrát beachvolejbalový turnaj World Tour, který se hrál v oblíbeném Beachklubu Ládví.

Reklama

Nejlepší světoví beachvolejbalisté se sešli v Praze 8. Beachklub Ládví hostil turnaj World Tour a diváci neměli nouzi o zajímavou podívanou a skvělou atmosféru.

"U nás se konala světová série v beachvolejbalu vlastně po šesti letech v Praze, takže jsme si toho velmi vážili. Tu mužskou část vyhrál náš pár Perušič - Schweiner, kteří vlastně, je známo, že přišli o olympiádu kvůli koronaviru. Takže snad to byla pro ně i malá náplast zvítězit v tak důležitém turnaji," konstatoval Ondřej Gros, starosta MČ Praha 8.

"V Beachklubu Ládví se nám hrálo skvěle. My obecně jsme tým, který má hrozně rád domácí turnaje a nijak nás ta atmosféra nesvazuje. Naopak nám spíše pomáhá hrát lépe, než normálně. Dnes, navzdory tomu, že počasí turnaji příliš nepřeje, tak se tady sešla skvělá kulisa a diváci nás hnali dopředu. A jsem hrozně rád, že jsme se jim dnes odvděčili dobrým výkonem," řekl Ondřej Perušič, beachvolejbalista.

Podle slov starosty Prahy 8 je důležité, takto významné sportovní události, na území Prahy 8, podporovat.

"Já osobně sportu obrovsky fandím. Je to velký vzor pro děti a s Beachklubem Ládví dlouhodobě spolupracujeme. Jsou tam i akce městské části. Konkrétně u této světové série jsme byli jedním s partnerů. Přeci jen to byla akce volejbalového svazu, jako kdyby celostátního charakteru. Takže byli jsme tam partnerem a vždy rádi pomůžeme," dodal Ondřej Gros, starosta MČ Praha 8.

 Podobný způsobem se podílela městská část také na nedávném konání softballového mistrovství Evropy juniorek.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu