• Načítám...
>

Praha 8 uspořádala již tradiční Dušičkový večer

  • 8. listopadu 2021,
  • 8:39,
  • PRAHA 8,
  • Dagmar Kopečková

Dušičkový večer v Praze 8 byl opět opředen tajuplnou atmosférou. Městská část akci pořádala již pošesté. Jako každý rok si večer užívají hlavně ti nejmenší, pro které bylo připraveno bohaté vyžití.

Reklama

Libeňský zámek v městské části Praha 8 obsadila strašidla. Konal se tam totiž již pošesté Dušičkový večer.

"Úkolem té akce je přivést veřejnost na zámeček a především děti, ukázat jim tuto nemovitost a prostory v trošku jiném světle a při zábavě, která je s tím spojena, to jsou různí duchové, strašidla a další postavy, které jsou typické pro tento zámeček a pro Libeň," řekl Michal Švarc, radní MČ Praha 8.  

Na zámeckém nádvoří byly pro veřejnost k dispozici prodejní stánky, které nabízely širokou škálu produktů od občerstvení až po dárkové předměty. Návštěvníci mohli dále využít mimo jiné i výtvarné dílny či fotokoutek. Hlavním lákadlem však byly bezesporu prohlídky samotného zámku, kde na děti i dospělé čekala strašidelná setkání s různými tajuplnými postavami. Akce se každoročně těší velkému zájmu veřejnosti.

"Chodí pravidelně, pro nás je to o to náročnější, že si pokaždé musíme připravit nová strašidla a nové postavy, nové příběhy. Nás to ale baví a nikoho to nezabije, když si úředníci či politici občas udělají veselo sami ze sebe, protože veškerá ta strašidla jsou amatérské postavy, politici nebo úředníci," řekl Michal Švarc. 

V maskách přišli kromě organizátorů i někteří návštěvníci, což strašidelnou atmosféru večera ještě více podporovalo.

anketa

"Určitě to byly paní učitelky matematiky, z těch jsem měl velikou hrůzu," řekl Michal Švarc. 

Dušičkový večer v Praze 8 každoročně nabízí spojení radosti z krásně stráveného večera a lehké dávky příjemného strachu.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu