• Načítám...
>

Deset párů z Prahy 8 si v magickém datu řeklo své ano

  • 23. února 2022,
  • 10:53,
  • PRAHA 8,
  • Jaroslav Šetlík

Deset párů si své ano řeklo v obřadní síni Libeňského zámku v datu plném dvojek. Právě o sňatek 22. 2. 2022 tu byl velký zájem a všechny časy byly obsazené prakticky ihned po zveřejnění městskou částí.

Reklama

22. 2. 2022. Magické datum, které lákalo ke sňatku nejeden pár. Nejinak tomu bylo i v Praze 8, kde si v toto datum plném dvojek řeklo své ano hned deset párů.

"Právě proto, že je dnes takové datum 22. 2. 2022, tak jsme očekávali zájem snoubenců o to datum, lidé mají čísla rádi. Já na tu hru čísel příliš nevěřím, na druhou stranu mít na snubním prstýnku samé dvojky může být pro mnoho lidí velice zajímavé a je to pěkná vzpomínka," řekl Ondřej Gros, starosta MČ Praha 8.

"My jsme si toto datum vybrali, protože jsme poslouchali rádio a dozvěděli jsme se o tom, že Praha 8 otevřela toto speciální datum a líbilo se nám a řekli jsme si, proč ne. Byly to asi tři týdny zpátky a tak jsme se rozhodli pro toto datum," řekli Marie a Robin Vysloužilovi, novomanželé.

Role oddávajících se zhostili nejen starosta Ondřej Gros, ale také radní Michal Švarc a místostarostka Vladimíra Ludková.

"To dnešní datum v sobě ukrývá i jakousi magickou sílu, hru čísel, možná i nějaké astrologické sdělení a ať už snoubence do obřadní síně dnes dovedli hvězdopravci nebo jejich srdce, já si toho nesmírně vážím a budu doufat, že vzpomínka na ten dnešní den pro ně bude při jakékoli příležitosti oslav výročí jejich svatby velmi příjemnou vzpomínkou," řekla Vladimíra Ludková, místostarostka MČ Praha 8.

O velkém zájmu svatebčanů o tento termín svědčil i fakt, že všechny časy byly obsazeny prakticky ihned po zveřejnění městskou částí.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu