• Načítám...
>

V Praze 8 proběhl tradiční Karlínský masopust

  • 28. února 2022,
  • 15:08,
  • PRAHA 8,
  • Marek Tereba

Masky, hudba a dobrá nálada. V takovém duchu se nesl další Karlínský masopust. Nechyběl tradiční průvod, ani bohatý doprovodný program.

Reklama

Již po devatenácté se letos šel průvod v rámci Karlínského masopustu. Od Kaizlových sadů se na Karlínské náměstí vydaly stovky lidí. 

"Jsme dnes v Karlíně na Karlínském masopustu po dvou letech. Loni se kvůli covidu nemohl konat. Jsem rád, že letos se to konečně povedlo, lidí je tady hodně, doufám, že si to užijí, že si užijí dobrého jídla, pití, i když ta situace na Ukrajině nás samozřejmě tíží, ale já si myslím, že dnes na těch pár hodin na to pojďme zapomenout a veselme se. Je to první větší akce, která se na Praze 8 koná po koronaviru, zároveň oslavujeme 100 let připojení Karlína k hlavnímu městu Praze. Takže máme co slavit a já jsem rád, že je tady tolik lidí," řekl Ondřej Gros, starosta MČ Praha 8.

Akce se opravdu těšila velké účasti. Nechyběly nejrůznější masky a o zajímavou podívanou tedy nebyla nouze.

anketa

Pokud vám akce utekla, nemusíte zoufat. Osmička má na letošní rok ještě velké plány.

"Nejvíce bych určitě pozval na oslavu 80. výročí Operace Anthropoid, protože to bude skutečně veliké. Na to se opravdu hodně těším, takže to bude asi ta nejlepší akce, která v Praze 8 letos bude," řekl Ondřej Gros. 

A v rámci výročí připojení Libně k Praze můžete v Libeňském světě až do 26. března navštívit výstavu s názvem 100 let Velké Prahy. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu