• Načítám...
>

Pivo a Burger festival ovládl Karlínské náměstí

  • 22. května 2022,
  • 17:42,
  • PRAHA 8,
  • Dagmar Kopečková

V Praze 8 se uskutečnil 7. ročník oblíbeného Pivo a Burger festivalu. Akce spojuje pivo z řemeslných pivovarů a šťavnaté burgery ze známých karlínských podniků. Své chuťové pohárky tak potěšil určitě každý.

Reklama

Čtvrtá květnová neděle byla na Karlínském náměstí v Praze 8 ve znamení skvělého jídla a pití. Konal se tady totiž oblíbený Pivo a Burger festival. Akce je svátkem svrchně kvašených piv a samozřejmě i gourmet burgerů.

"Myšlenka byla, abychom nabídli lidem ty nejlepší české řemeslné pivovary, ty nejlepší burgery a burgrárny, které jsou v Praze a zejména v Karlíně a aby to bylo spojené s nějakou hudbou. Náš hlavní motiv byl, protože jsme se účastnili několika festivalů a vždy to bylo strašně daleko a byla s tím strašná práce, to přiblížit co nejvíce k sobě. Takže letos to je sedmý ročník a myslím, že se nám daří ty lidi pozvat a přijdou," řekl Václav Kněz, organizátor festivalu.

Šťavnaté burgery a další pochutiny návštěvníkům připravovaly vyhlášené karlínské podniky a zavedené street food stánky. Dohromady jich na místě bylo celkem 18. Svá piva zase nabídlo 24 pivovarů. Kromě dobrého jídla a pití byl pro návštěvníky připraven i doprovodný hudební program. A účast veřejnosti byla skutečně obdivuhodná. 

"Tady v Karlíně to je už tradiční akce, která byla v minulých letech narušená, ale jak vidíte, tak je tady neuvěřitelné množství lidí, všichni si to užívají. I já jsem si tady dal sklenici piva, protože já mám pivo rád. Super nálada a atmosféra," řekl Ondřej Gros, starosta MČ Praha 8.

anketa

Rozhodně tedy bylo z čeho vybírat a na své si přišel i ten nejmlsnější jazýček. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu