• Načítám...
>

MČ Praha 8 zve na největší kryté pískoviště v Praze

  • 7. listopadu 2022,
  • 8:14,
  • PRAHA 8,
  • Monika Rusová

S chladným počasím ubývá příležitostí vyrazit s dětmi na venkovní hřiště. Největší areál na plážové sporty v Česku Beachklub Ládví ve spolupráci s městskou částí Praha 8 a Osmičkou pro rodinu umožňuje v určité dny a hodiny bezplatný vstup do kryté haly, kam je možné vyrazit i za nepříznivého zimního počasí.

Reklama

Vyrazit si v našem hlavním městě na písek bez ohledu na počasí a roční období není pouze líbivá představa. Městská část Praha 8 společně s Beachklubem Ládví a Osmičkou pro rodinu zve občany v rámci své akce Na pláž do největšího krytého pískoviště v Praze. 

"Je to tradiční akce, která se koná už od roku 2010, takže se těší velkému zájmu. Rodiče si tady mohou vyzkoušet všemožné aktivity, převážně ty sportovní," řekla Petra Šmídová - koordinátorka firemních a sportovních akcí Beachklubu Ládví.

Kryté pískoviště má bezesporu mnoho výhod, mezi které patří například ochrana proti nežádoucím návštěvníkům, ať zvířecím nebo lidským, a tak malí i velcí sportovci mohou po ploše chodit bezpečně naboso.

"Pro děti budou připraveny sportovní aktivity, ať už prolézací tunely, překážkové dráhy, míčové sporty, bude tady trenér, který se v případě zájmu o ně postará, budou si moci vyzkoušet nějaký základní nácvik beachvolejbalu a tak dále," řekla Petra Šmídová - koordinátorka firemních a sportovních akcí Beachklubu Ládví.

Na oficiálním otevření bylo opravdu rušno a tak jsme se zeptali těch nejpovolanějších, co se nejvíce vydařilo.

"Mně se tady líbil nejvíce ten písek."

"Skákací hrad."

"Líbí se mi tohle - to pískoviště."

"Balónek."

"Je tu veliký prostor, oproti hřišti, kde jsou ta pískoviště malá a písek tady nebarví, což na venkovních hřištích barví."

"Do areálu na adrese Chabařovická 4 se dostanete úplně jednoduše - hlavním vchodem, akce se koná v kryté hale a není nutné se nikde registrovat, vše je volně přístupné," řekla Petra Šmídová - koordinátorka firemních a sportovních akcí Beachklubu Ládví

V areálu je k dispozici i restaurace s dětským koutkem, kde se můžete i občerstvit. 

Pískoviště mohou využívat rodiče s dětmi, školy, školky, ale i jiní zájemci, a to každé úterý a čtvrtek mezi půl 10 a půl 12 do konce března roku 2023. A to zcela zdarma. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu