• Načítám...
>

Libeňský zámek ovládli duchové minulosti

  • 6. listopadu 2022,
  • 19:48,
  • PRAHA 8,
  • Věra Dušková

Už po sedmé zorganizovala městská část Praha 8 Dušičkový večer na zámku. A opět nešlo jen o zábavu, ale i o poučení a připomínku historie Libeňského zámku.

Reklama

Sotva se začalo stmívat, zaplnily nádvoří Libeňského zámku davy návštěvníků. Uvnitř už je čekali duchové minulosti spojení s klíčovými osobnostmi a událostmi zámecké historie.

"Jedná se o představení strašidel, hodných i někdy trošku zlobivých pro veřejnost v rámci historie Libeňského zámku. Vždy je to strašidlo, ten duch nějak spojený s historií zámku," řekla Jana Solomonová - radní Městské části Praha 8.

anketa

Mezi nejčastější návštěvníky této duchaplné akce patří bezesporu rodiny s dětmi. A právě v dětech zanechávají strašidla nesmazatelný zážitek.

"Někdy se bojí, někdy jsou ta strašidla strašidelnější a někdy jsou hodnější, takže je zase trošku uklidní, ale většinou je to tak jako zábavnou formou," řekla Jana Solomonová - radní Městské části Praha 8.

S touto zábavou plnou osvěty začala městská část Praha 8 v roce 2015. S jednou přestávkou způsobenou covidem se konala tedy letos už po sedmé a jistě má před sebou ještě spoustu dalších let.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu