• Načítám...
>

Praha 8 připravila sérii přednášek pro rodiny

  • 22. března 2023,
  • 13:14,
  • PRAHA 8,
  • Jaroslav Šetlík

Podvečery pro rodinu o rodině. To je název cyklu přednášek, které pravidelně každý měsíc pořádá Praha 8. Témata se týkají jak dětí, tak i seniorů a péče o ně.

Reklama

Praha 8 připravila pro své obyvatele sérii přednášek pod názvem Podvečery pro rodinu o rodině. Jedná se o pravidelná setkání s odborníky na témata dnešní mezigenerační rodiny, témata péče o děti, o rodiče a sám o sebe.

"Míříme na rodinu z velmi širokého záběru. My v rámci jednotlivých přednášek, které se konají v úterky a čtvrtky na dvou místech, a to v klubové místnosti pro seniory v Křižíkově 50 a v Městské knihovně v Bohnicích. My díky odborníkům přinášíme celé spektrum témat. Děti, senioři, zdravotní záležitosti, co všechno může rodinu trápit, ať už v tom pozitivním či negativním smyslu," řekla Vladimíra Ludková (ODS), místostarostka MČ Praha 8.

Několik přednášek již proběhlo a jejich témata byla například Poruchy příjmu potravy či prevence demence. 

"Zrovna včerejší téma se týkalo problematiky, která spadá do agendy OSPODU, což mnozí vnímají možná zbytečně negativně, nicméně to byla velmi zajímavá přednáška, která přinesla přehled o tom, kdy se již zlobivé dítě stává záležitostí, kterou je potřeba řešit s OSPODEM. Příští měsíc nás čeká téma, které se týká závislosti u dětí, protože bohužel ani ty se jí nevyhýbají a odbornice z organizace SANANIM nám přijde představit, jak s tímto pracovat a kdy si mají rodiče začít dávat pozor," řekla Vladimíra Ludková (ODS), místostarostka MČ Praha 8.

Více informací o plánovaných tématech najdou zájemci na webových stránkách Prahy 8, kde je také možnost poslechu audio záznamu z již proběhlých přednášek.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu