• Načítám...
>

Millovníci jídla a pití si užili neděli v Karlíně

  • 25. června 2023,
  • 16:01,
  • PRAHA 8,
  • Jaroslav Šetlík

Tradiční Street food festival přilákal i letos na Karlínské náměstí milovníky dobrého jídla a pití. Mimo gurmánského zážitku se mohli návštěvníci těšit také na doprovodný program. Čekalo na ně několik koncertů, ukázka jízdy na U - rampě a pro nejmenší byl připravený skákací hrad.

Reklama

Milovníci jídla a pití si přišli na své poslední červnovou neděli na Karlínském náměstí. Konal se tu tradiční Street food festival, který i letos lákal na desítky stánků a zajímavý program.

"Dnes je tady zhruba 50 stánků a s jídlem je tady ve své podstatě kolem 30 stánků. Máme tady různé bary, pivovary, jídlo opravdu z celého světa, takže si to návštěvníci opravdu vychutnají do posledního detailu. My tady dnes organizujeme největší Street food festival letošní sezony, takže kromě skvělé muziky, koncertů, na které se návštěvníci mohou těšit, ať už je to kapela Antares nebo Yvonne Sanchez, která vystoupí dnes v odpoledních hodinách, tak je tady exhibice na skateboardech a na BMX kolech, máme tady dokonce i tetovací salon, takže si mohou návštěvníci udělat opravdu památku na celý život. Ti méně odvážnější si mohou nechat udělat tetování henou a děti si tady také užijí spousty zábavy, je tady dětský koutek s trampolínami, malování na obličej," řekla Veronika Brabcová, organizátorka.

Akce se konala za podpory městské části Praha 8. 

"Já jsem velmi ráda, že tady ty akce máme, protože když jsem nastoupila už v minulém volebním období do této pozice, tak jsem chtěla znovu zažehnout ten komunitní duch v Karlíně, který potom, co Karlínské trhy skončily, tak se lidé neměli kde scházet, takže jsem moc ráda, že nejen karlínští, ale i všichni obyvatelé Prahy 8 mají místo, kde se mohou potkávat o víkendech i mimo víkendy během týdne, že se mohou sousedé vidět spolu a mají tady dobré jídlo a kvalitní produkty," řekla Hana Novotná (STAN), zastupitelka MČ Praha 8.

Na Karlínském náměstí se pravidelně každý pátek konají farmářské trhy. Navíc vždy dvě neděle v měsíci je tu připravený i další program pro celou rodinu.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu