• Načítám...
>

Hostem Hvězdného večera byl Vladimír Javorský

  • 28. května 2018,
  • 20:55,
  • PRAHA 8,
  • Kristýna Svobodová

Tradiční setkání s významnou osobností v Divadle Karla Hackera se zúčastnil představitel vojína Kyslíka ze seriálu Chlapci a chlapi nebo třeba Vlasty Buriana v seriálu Bohéma. Vladimír Javorský se tak rozpovídal třeba o svém životě a herecké kariéře.

Reklama

Vedení MČ Praha 8 pořádá pravidelná setkání s osobnostmi z filmového nebo hudebního světa. Tentokrát byl hostem pořadu Hvězdný večer jeden z nejznámějších českých herců. 

"Jsem moc ráda, že konkrétně na dnešní večer se nám podařilo získat Vladimíra Javorského, který na těchto akcích a na akcích nebývá moc často vidět, takže naše publikum má jedinečnou příležitost se ho zeptat na to, co je zajímá, mohou ho vidět zblízka," řekla Žofie Šrámková Vokálková, dramaturgyně Divadla Karla Hackera. 

anketa

"O panu Javorském se říká, že v civilu je velmi tichý, nenápadný člověk, tak jsem si připravila takovou celkem zvláštní osnovu toho večera s hudbou. Chtěla bych ho zpovídat, aby řekl něco o Americe, o své lásce, o kamenech, o Japonsku, a všechno co se k tomu bude vázat," řekla Žofie Šrámková Vokálková.

"To je asi třetí talk show v životě, které se účastním. Nedělám to, ale teď mě přemluvil kamarád, tak jsem tady. Já mám zkušenost opravdu jen s panem Krausem, panem Šípem a to je vše. Myslím si, že to je velká příležitost, když si může popovídat člověk s člověkem," řekl Vladimír Javorský, herec.

Příští setkání osobností v divadle Karla Hackera se uskuteční 11. června. Hostem bude tentokrát herec Petr Štěpánek.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu