• Načítám...
>

Na dětský den se do Bohnic sjeli především rytíři

  • 4. června 2018,
  • 17:11,
  • PRAHA 8,
  • Tomáš Mladějovský

Akce Dětský den aneb rytíři v Bohnicích přilákala na hřiště základní školy Glowackého na osmičce rodiče i děti. Nechyběly tu různé soutěže o ceny, ukázky šermířských soubojů a rytířské zbroje, ale ani skvělé písničky a veselé povídání pro děti.

Reklama

Z počátku se zdálo, že akce Dětský den aneb rytíři v Bohnicích se snad kvůli dešti ani neuskuteční. Ale opak byl pravdou. Počasí se totiž umoudřilo a hřiště ZŠ Glowackého se pomalu začalo plnit prvními návštěvníky.

"Děti si mohly užít spoustu zábavy, zatancovat si, zazpívat, zacvičit. Počasí nám sice úplně nepřálo, ale byly chvíle, kdy se opravdu dalo být venku, takže si myslím, že si to užily jak děti, tak i dospělí," řekla Jana Solomonová, radní MČ Praha 8. 

Byly tu pro ně připraveny různé atrakce, třeba skákací hrad, lukostřelba, hod míčkem na divočáka, a také odvážná rytířská klání. Osmička pro rodinu připravila výtvarné díly s malováním na obličej a také se zpívalo, povídalo a dělala se legrace. 

"Jednak bych dětem samozřejmě chtěla popřát vše nejlepší k svátku. Mezinárodní Den dětí se prostě musí oslavit. Také jsem skoro pyšná na to, že si s dětmi mohu pořád hrát a nikdo mi za to moc nenadává. Dospělí už někdy trochu neví, kdy si ještě mohou hrát a kdy už se jim nechce, připadá jim to nevhodné, nedůstojné. Já to mám v popisu práce," řekla Magdalena Reifová, představitelka Majdy z Kouzelné školky. 

Dětem se Dětský den v Bohnicích velmi líbil, ale bezesporu největší úspěch u nich měla Majda z Kouzelné školky.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu