• Načítám...
>

Starobohnické těšení oslavilo jubileum

  • 17. prosince 2018,
  • 10:57,
  • PRAHA 8,
  • Jaroslav Šetlík

Pod záštitou starosty MČ Praha 8 se konalo tradiční Starobohnické vánoční těšení. Ani na letošním jubilejním 10. ročníku nechyběly ukázky výroby svíček a ozdob nebo vánoční divadelní představení.

Reklama

Jubilejní 10. ročník Starobohnického vánočního těšení mají za sebou obyvatelé Prahy 8. Ani letos nechyběla ukázka vánočních zvyků, zdobení perníčků nebo výroba ozdob a svíček.

"Je to opravdu krásná tradice. Obyvatelé Bohnic už si na to zvykli a rádi sem chodí. Je tady bohatý program, spousta stánků kde najdete svařák, různé věci, které se hodí pod vánoční stromek, ozdoby a podobně. Je zde samozřejmě i krásný program na pódiu, střídají se tu různé písně, kejklíři, koncerty," řekl Tomáš Tatranský, místostarosta MČ Praha 8. 

Nechybělo ani poděkování učitelkám z bohnických mateřských a základních škol. To se letos poprvé zařadilo do programu a vedení radnice doufá, že by se tato část mohla stát novou tradicí této akce. 

"Protože bychom rádi zvýšili prestiž učitelského povolání, které je možná trochu podceňované. Takže je to novinka a doufáme, že letos vznikla v tomto smyslu nová tradice," řekl Tomáš Tatranský, místostarosta MČ Praha 8. 

I přes mrazivé počasí přilákala akce na Starobohnické náměstí stovky obyvatel Prahy 8. Někteří akci prožívali poprvé, jiní podesáté, a tak měli možnost srovnání všech 10 ročníků.

"Já si myslím, že všechna ta Starobohnická těšení jsou krásná, myslím, že tento ročník není až tak výjimečný," řekl Tomáš Tatranský. 

Starobohnické vánoční těšení se každoročně koná třetí adventní neděli. A tak si na to další, v pořadí jedenácté, budeme muset opět rok počkat.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu