• Načítám...
>

KD Ládví bavil Radim Uzel

  • 23. ledna 2019,
  • 13:26,
  • PRAHA 8,
  • Lukáš Kubát

Městská část Praha 8 pořádala setkání seniorů, hlavními hosty byli tentokrát sexuolog Radim Uzel a zpěvačka Jana Rychterová. Zaplněný sál Kulturního domu Ládví tak bavily humorné historky i veselé písně.

Reklama

Převážně nevážně. Tak se jmenuje pravidelný pořad pro seniory Prahy 8. Do KD Ládví přišel tentokrát pobavit publikum sexuolog Radim Uzel. 

"Praha 8 pro seniory pořádá každý měsíc nějakou akci. Buď jsou to akce hudebně taneční nebo právě společenské, jako tato akce. Snažíme se naše seniory zapojovat nejen tělesně při cvičení, ale také při akcích společenských, kulturních, vzdělávacích," řekl Michal Švarc, radní MČ Praha 8.

Radim Uzel bavil do posledního místa zaplněný sál kulturního domu svými veselými historkami a vtipy. 

"Já mám několik opravdu naprosto osvědčených vtipů, které fungují naprosto všude bez rozdílu pohlaví a věku," řekl Radim Uzel, sexuolog. 

Celý zábavní pořad svými písničkami prokládala zpěvačka Jana Rychterová.

"Já mám písničky na pomezí šansonu, folku, blues, takže to je takové mezižánrové. Hlavní jsou u mě ale texty. Takže já zpívám o jídle, o lásce, občas tam mám i nějakou trochu nemravnou píseň," řekla Jana Rychterová, zpěvačka. 

Cyklus Převážně nevážně bude pokračovat dalším dílem na konci února. To bude hostem zpěvačka, herečka, moderátorka a spisovatelka Jitka Molavcová.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu