• Načítám...
>

Provoz kluzišť v Praze 8 se prodlouží do března

  • 6. února 2019,
  • 18:12,
  • PRAHA 8,
  • David Wilczek

O veřejné bruslení v Praze 8 je velký zájem. Letos městská část nabízí občanům k využití hned 3 ledové plochy. Jejich provoz chce radnice prodloužit až do března, záležet bude ale na počasí.

Reklama

Kasárna Karlín, ZŠ Glowackého a koupaliště Ládví. To jsou místa s ledovou plochou, která jsou přístupná veřejnosti od prosince minulého roku a těší se vysoké návštěvnosti jak ze strany dětí, tak i dospělých.

"O kluziště je obrovský zájem, především tedy v Bohnicích a zde na Ládví, v Karlíně o víkendech také. Máme především naše kluziště určena pro dopolední bruslení dětí z našich škol a školek," řekl Michal Švarc, radní MČ Praha 8.

Velký zájem o tyto zimní radovánky projevují hlavně školy, které tak mohou dětem zpestřit tělesnou výchovu. Právě vysoký zájem a příznivé ohlasy místních obyvatel přesvědčily radnici Prahy 8 prodloužit provoz všech veřejných kluzišť až do března.

"Budeme samozřejmě vycházet z počasí. Na začátek března je zatím dlouhodobá předpověď příznivá. Dokud budou mrazy, budeme rádi provozovat všechna 3 hřiště, která na Praze 8 máme, tedy od Karlína až po Bohnice," řekl Michal Švarc. 

Ledová kluziště na koupališti Ládví a v areálu ZŠ Glowackého nabízejí během víkendu i zábavný program. Nebudou chybět např. diskotéky nebo představení umělců.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu