• Načítám...
>

Karlínské náměstí ožilo masopustním veselím

  • 3. března 2019,
  • 23:32,
  • PRAHA 8,
  • Tomáš Horák

Masopustní průvod, jarmark, ukázky řemesel nebo dílničky pro nejmenší. To všechno čekalo na návštěvníky sobotního Karlínského masopustu, který se letos konal již po 16.

Reklama

Karlínský masopust začal jako již tradičně v Kaizlových sadech, odkud se průvod masek vydal směr Karlínské náměstí.

"Karlínského masopustního průvodu se tradičně účastní děti, ať už z řad našich kroužků a činností nebo kdokoliv z ulice. Masky si účastníci mohli vyrobit v rámci našich dílniček a za každou masku dostali odměnu," řekl David Berenreiter, ředitel Karlínského Spektra - DDM hl. m. Prahy.

anketa

"Letošní masopust se může chlubit i tím, že máme 62 stánků prodejců, kteří v různém spektru obohatili náš masopust a samozřejmě MČ kromě technického zajištění ještě sponzoruje hlavního vystupujícího masopustu, což je skupina The Tap Tap," řekl Michal Švarc, radní MČ Praha 8.

"Já jsem hodně překvapen z toho, že i to počasí, které úplně nevyšlo, neodradilo návštěvníky, takže je vidět, že ta akce je úspěšná, že jí lidé chtějí a to je dobře. Je důležité, aby se lidé potkali, popovídali si a pobavili se. Považuji to za velice užitečnou akci," řekl Ondřej Gros, starosta MČ Praha 8.

Masopustní veselí tady na Karlínském náměstí pokračovalo až do večera. Všichni přítomní si ho náramně užili.  

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu