• Načítám...
>

V parku Podviní se konal dětský den

  • 31. května 2018,
  • 19:26,
  • PRAHA 9,
  • Kristýna Svobodová

Soutěže, hry, zvířata a krásné počasí. Taková byla oslava Dne dětí v Praze 9. V parku Podviní pro ně vedení městské části přichystalo bohatý program, šitý jako na míru právě těm nejmenším.

Reklama

V rámci mezinárodního svátku dětí uspořádalo vedení Prahy 9 dětský den. Park Podviní se tak na jedno odpoledne proměnil v travnaté hřiště plné dětských her, soutěží a zábavného programu.

"Je tady například soutěž ve šlapacích autech, různé házení, skákání, aby si to děti užily. My to děláme vždy poněkud dříve, zvlášť když to vychází na víkend, aby si to mohli užít i ti, co jezdí na chalupy a na chaty. Spolupracují tady s námi další organizace z MČ Praha 9, jako Active mama, Človíček, Dům dětí a mládeže, což je organizace hl. m. Prahy," řekl Adam Vážanský, místostarosta MČ Praha 9. 

"Stanoviště děláme z činností jako je discgolf, nějaké výtvarné věci, papírové modelářství a podobně. Pak jsou tady stanoviště vyloženě sportovní, takže si vyzkouší různé sporty, tradiční i netradiční. A potom jsou tady takové fajnovky, jako třeba bumper bally a podobně, který mají jako vždy úspěch u všech věkových kategorií a na každé akci," řekla Vladimíra Dvořáková, ředitelka Domu dětí a mládeže Praha 9. 

Dětský den v parku Podviní navštívily desítky dětí. Za úspěšné absolvování tradičních, ale i neobvyklých soutěží sbíraly razítka a ty nejúspěšnější pak i sladkou odměnu.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu