• Načítám...
>

Jarolímova ODS v Praze 9 opět bodovala

  • 10. října 2018,
  • 23:03,
  • PRAHA 9,
  • Kristýna Svobodová

Další, komu se podařilo obhájit svůj starostenský mandát, je Jan Jarolím z ODS. Křeslo starosty v Praze 9 získal už po 4. v řadě.

Reklama

V deváté Městské části se sedmapadesáti tisíci obyvateli starostenský post obhájil Jan Jarolím. Ten ve zdejším úřadu působí už od roku 1994. Křeslo starosty tady získal už po 4. a svůj úspěch přikládá hlavně týmové spolupráci s kolegy na radnici, ale i s místními občany.

"Někdy ta vedení mají tendenci prosazovat za každou cenu své názory a pak se nemohou divit, že vydrží jedno volební období. Já sám jsem také několikrát změnil názor, když jsem viděl, že třeba mým spoluobčanům či sousedům se některá věc, kterou jsme měli jako vizi a říkali jsme si, že to bude bezvadné, tak se jim to nelíbilo," řekl Jan Jarolím, starosta MČ Praha 9.

Na úspěch Jana Jarolíma v komunálních volbách jsme se zeptali také občanů Prahy 9.

anketa

Ve svých téměř 72 letech vstupuje Jan Jarolím podle svých slov do vedení radnice už naposled. A to hlavně proto, že má svou práci rád a v městské části, kde sám také žije, chce dokončit projekty, které v uplynulém volebním období radnice nastartovala.

"Já bych rád stříhal pásku na prodlouženém parku Přátelství, který se stal takovou hybnou silou. Rád bych viděl dodělaný kruhový objezd na Klíčově, který se léta táhl, když jsme bojovali za to, aby tato nebezpečná křižovatka zmizela," řekl Jan Jarolím.

Staronový starosta se v nadcházejícím volebním období chce zaměřit také třeba na dopravu v Praze 9 a bojovat chce i za zachování parku při Náměstí OSN.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu