• Načítám...
>

Děti v divadle Gong překvapil Mikuláš

  • 6. prosince 2018,
  • 19:39,
  • PRAHA 9,
  • Jan Varga

Divadelní představení spojené s mikulášskou nadílkou. To nabídl program v divadle Gong v Praze 9, který uspořádala zdejší radnice. Za dětmi a známou trojicí se vydal kolega Jan Varga.

Reklama

Děti s mateřských škol z Prahy 9 si užívají pohádkové představení v sále divadla Gong. Nikdo z nich nemá tušení, kdo se na ně v šatně divadla připravuje. Přišel se na ně totiž podívat Mikuláš a vzal s sebou anděly a pochopitelně i čerta. 

"Přišli jsme zkontrolovat děti, jestli jsou hodné nebo jestli zlobí. Je to krásné dělat dětem radost, ale samozřejmě je i vychovávat," řekl Adam Vážanský, místostarosta MČ Praha 9.

"Jak to přepadení sálu bude vypadat?"

"Skončí pohádka, pak tam půjde čert s andělem a já budu kontrolovat. Myslím, že to bude dobré," řekl Adam Vážanský.

"Dnes pro všechny děti z Prahy 9, ale nejen z ní, jsme se dohodli, že uděláme Mikuláše, čerta a samozřejmě toho správného anděla," řekl Tomáš Portlík, místostarosta MČ Praha 9.

"Ať se těší, ti zlobiví. Já doufám, že jich tady dnes moc nebude, protože jestli ano, já je poznám všechny," řekl Jakub Stich, herec. 

A když po pohádce vyšly děti ze sálu, málo kterému zůstala pusa zavřená. Překvapení v podobě Mikuláše totiž nečekaly a hned začala klasická každoroční chvilka pravdy. Děti pro jistotu všechny přiznaly barvu. Některé pro záchranu skupiny raději dobrovolně ukázaly prstem na jiné zlobivé děti, aby je mohl čert potrestat. Ten je ale samozřejmě ušetřil, když mu všechno slíbily. A to udělaly ochotně všechny. Místostarostové Prahy 9, kteří do divadla v převlecích přišli, přinesli dětem balíčky sladkostí. Děti si to pro letošek raději pojistily a v rámci básničky znovu slíbily to hlavní.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu