• Načítám...
>

Mikulášskou nadílku dostaly děti v Praze 9

  • 6. prosince 2018,
  • 21:17,
  • PRAHA 9,
  • Kristýna Svobodová

Vedení Prahy 9 zorganizovalo odpoledne s Mikulášem, andělem a čertem. Celá družina dorazila do Vysočan na vánoční trhy, kde dětem rozdala bohatou nadílku.

Reklama

Sladkou nadílku dostaly všechny hodné děti z Prahy 9. Na náměstí OSN v pražských Vysočanech totiž zavítal Mikuláš se svou družinou. Do tradiční akce se navíc letos více než kdy dříve zapojilo také vedení radnice. 

"Protože tady jsou trhy, tak jsme si řekli, že to spojíme s trhy, když tu začínají. Jsou tu letos poprvé ve Vysočanech. Udělali jsme tady malý stromeček, tak jsme si s kolegy řekli, že už to spojíme a uděláme ještě tady takovou mikulášskou. Myslím, že přišel optimální počet dětí. Úplně se nebojí, ale zase nevědí, co je čeká," řekl Adam Vážanský, místostarosta MČ Praha 9.

To se ale týkalo hlavně nejmladších dětí, na které pekelníkovo strašení platilo nejvíce. Ty starší už naopak byly na družinu připravené a tak se vedle dětských říkadel objevila i nějaká ta klasika.

anketa

"Já jsem velice spokojený, protože jsou tady samé hodné děti. Čert byl trochu smutný, protože na Praze 9 máme všechny děti hodné," řekl Tomáš Portlík, místostarosta MČ Praha 9.

"Za nic to nestálo, všichni byli nakonec hodní. To je marné, zase jsem si nikoho neodnesl. Snad napřesrok," řekl Jakub Stich, herec.

I přes to se ale první mikulášská nadílka uprostřed vánočních trhů na náměstí OSN vydařila a pravděpodobně tak v Praze 9 započala novou tradici.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu