• Načítám...
>

V Běchovicích o víkendu zažili cestu kolem světa

Začátkem června proběhl v městské části Praha - Běchovice Den Běchovic s podtitulem Cesta kolem světa. Kromě bohatého doprovodného programu pro děti a dospělé čekala na návštěvníky řada soutěží o hodnotné ceny skrz zábavné hry poznávání zvyků a tradic nejrůznějších zemí světa a hlavně pořádná porce zábavy. Pojďte se společně s námi na běchovický den podívat!

Reklama

Pro malé a velké si první červnovou sobotu připravila městská část Praha - Běchovice zajímavou akci s názvem Den Běchovic. Díky pestrému a nabitému programu si mohl na své přijít opravdu každý, zejména rodiny s dětmi.

"My se nacházíme na akci Den Běchovic, je to vlastně největší kulturně - společenská akce u nás v Praze - Běchovicích a věnujeme ji nejvíce dětem, samozřejmě i rodičům. Je to taková rodinná akce, která by měla nabídnout každé generaci nějakou formu vyžití," řekl Ondřej Martan, starosta MČ Praha - Běchovice.

Běchovický den navíc nesl podtitul Cesta kolem světa. Organizátoři vytvořili celkem sedm míst, kdy každé představuje nějakou zemi a děti tam plní nejrůznější aktivity. 

"Máme Japonsko, kde si děti zkouší hůlkami přenášet sushi, Českou republiku zastupuje plzeňské pivo a hod na flašku plzeňského piva a za každou tu účast a nebo třeba i za nějaké splnění dostanou běchovické penízky, za které si potom můžou koupit ve velkém obchůdku spoustu dárků," řekl Petr Vich, místostarosta MČ Praha - Běchovice.

Akce by se nemohla obejít jak bez podpory městské části Praha - Běchovice, tak nejrůznějších partnerů, kteří do soutěží věnovali hodnotné ceny a v neposlední řadě bez běchovických dobrovolných hasičů, kteří se starali o bezproblémovou organizaci a bezpečnost na akci.

"Postavili tady veškeré stany, veškeré sezení pro lidi, máme také díky nim security službu, když přijedou interpreti, tak v té backstagi nám dělají hradbu u vchodu, aby tam nechodil nikdo, kdo tam nemá co dělat," řekl Petr Vich, místostarosta MČ Praha - Běchovice.

Na běchovickém dni rozhodně nebyla o zábavu nouze. Děti si vyzkoušely lasování telete, dojení krávy a ti nejakčnější se mohli utkat v zápasech sumo. Večer pak pro změnu na dospělé čekala hudební vystoupení. Zkrátka pro každého něco. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu