• Načítám...
>

V Čakovicích se rozsvítil vánoční strom

I Čakovice oslavily první advent rozsvícením vánočního stromu. A že byl mnohem krásnější, než v minulých letech ocenili, všichni přítomní.

Reklama

Příchod vánočního období oslavili také v Čakovicích. Letošní rozsvícení vánočního stromku na zámku před budovou základní školy Marie Podvalové bylo ale přeci jen trochu jiné oproti minulosti.

,,Jiný je v tom, že jsme se rozhodli, že to uděláme trochu velkolepější. Za prvé jsme koupili nové ozdoby na náš vánoční stromek z důvodu toho, že jsme koukali, trochu závistivě, na magistrátní strom, který se leskl ze všech stran, tak jsme se rozhodli tuhle věc napravit,” řekl Alexander Lochman, starosta MČ Praha - Čakovice.

,,Vyslyšeli jsme přání občanů, že účinkující nebyli dost dobře vidět, nebyli dost dobře slyšet, takže jsme to podali velkoryse,“ řekla Ivana Heřmánková, ředitelka ZUŠ Marie Podvalové.

Připraveno bylo nové pódium a o doprovodný program se postarali žáci základní umělecké školy.

,,Letos jsme se rozhodli rozšířit dobrovolný program. To znamená, že tu máme i klauny, máme tady i různé artisty, kteří předvádí svá umění a samozřejmě, jako každý rok, svařené víno,” řekl Alexander Lochman, starosta MČ Praha - Čakovice.

Vánoční atmosféru budete moci v Čakovicích nasát i po Štědrém dnu - 26.prosince v kostele svatého Remigia se bude konat vánoční koncert komorního smíšeného sboru v čele se Štěpánkou Heřmánkovou.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu