• Načítám...
>

V Čakovicích volili Miss a Ideálního muže

Mnoho středních škol chystá pro své žáky spoustu mimoškolních aktivit. Jedno z nich je i Střední odborná škola a učiliště z Čakovic.

Reklama

Už počtrnácté se na čakovické Střední odborné škole a učilišti konala volba Miss a Ideálního muže.

"Žáci a žákyně nám předvedou svá umění, jaké je jejich hobby, vystrojí se na to a ukáží to, co bychom do nich ani neřekli," řekla Věra Nováková, pořadatelka a ředitelka SOŠ a SOU Praha - Čakovice.

V jedné z disciplín se nechali pořadatelé inspirovat i populární soutěží.

"Teď je velice aktuální soutěž Tvoje tvář má známý hlas, takže to bude Čakovická tvář má známý hlas, v tom se nechali inspirovat. Budou imitovat ty známé zpěváky," řekla Věra Nováková, pořadatelka a ředitelka SOŠ a SOU Praha - Čakovice.

Soutěží provázel Jan Čenský, a opravdu odborná byla i porota, ve které zasedli Hanka Křížková, Dana Morávková, Iva Huttnerová, nebo starosta Čakovic.

"Je to jedna z nejlepších akcí, která tato škola, Střední odborné učiliště v Praze - Čakovicích, organizuje. Je to skutečně unikátní, protože ti studenti vypadnou ze svého dennodenního programu a věnují se zábavě a já jim to přeji. Myslím si, že jsem už popáté nebo počtvrté na těchto volbách a každým rokem je to kreativnější," řekl Alexander Lochman, starosta MČ Praha - Čakovice.

To, jak se studentům převleky za známé zpěváky a zpěvačky povedly, můžete posoudit sami.

Miss se nakonec stala Monika Šmídová a ideálním mužem Marek Štrasr. Už teď se celá škola těší na jubilejní patnáctý ročník soutěže.  

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu