• Načítám...
>

Den dětí slavili i v Čakovicích

Den dětí slavili i v Čakovicích. Skákací hrady, nafukovací skluzavka, ale třeba také hadi nebo papoušci - to všechno mohly vidět a zažít děti v rámci jejich mezinárodního svátku. Městská část Praha - Čakovice pro ně totiž uspořádala 15. ročník Dne dětí.

Reklama

U příležitosti Mezinárodního svátku dětí uspořádala MČ Praha - Čakovice hravé dopoledne pro všechny oslavence z blízkého okolí. V areálu SOŠ a SOU si děti třeba prohlédly hasičské vozidlo, navštívily zoo koutek a opékaly se i buřty. 

"Je tady zábava ve formě skákacího hradu, skluzavky, ale jsou tady i vědomostní oblasti, např. se dozví o zvířatech, nebo o práci hasičů. Mohou si prohlédnout jejich vybavení. A všechno je to samozřejmě korunováno bohatým občerstvením, protože jsme v gastronomickém zařízení," řekla Ivana Heřmánková, radní MČ Praha - Čakovice. 

"My tady prezentujeme jednak naše obory, které máme, tedy gastronomický kuchař a číšník, kuchař, potom kuchař a číšník s maturitou. Ale připravujeme žákům občerstvení, mají tady zábavu, sportovní vyžití, malují, je tady tvořivá dílnička, zvířata, párky v rohlíku, muffiny, voda, šťávu k pití a podobně, aby si to tady u nás užily," řekla Věra Nováková, ředitelka SOŠ a SOU Praha - Čakovice. 

Tradiční akce se v Čakovicích konala už po 15. a účast byla hojná. Hravého dopoledne se letos zúčastnila více než tisícovka dětí.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu