• Načítám...
>

Divadlo Radka Brzobohatého uvádí Vyhazovače

  • 13. května 2019,
  • 23:12,
  • PRAHA,
  • Johanka Hubičková

Neuvěřitelně vtipný a lidský příběh, na který vás zve Divadlo Radka Brzobohatého, je plný nakadeřených slečen užívajících si narozeninovou party. Nechybí kněz a dva šílení rapeři, vyhazovači a spousta dalších postav, které všechny ztvárňují pouze čtyři herci!

Reklama

Energická hudební komedie plná písniček, vtipu a smíchu se zajímavým názvem Vyhazovači je aktuálním hitem, na který zve Divadlo Radka Brzobohatého.

"My už ji hrajeme dvanáctým rokem, takže jsme začínali jako poměrně mladí kluci a teď už řada z nás, třeba já, jsme kmeti. Ale máme tam třeba mladého Přemysla Pálka. Je to vtipná hra, lidé u toho moc přemýšlet nemusí. Je to na to aby si odpočinuli, pobavili se, vzpomněli si na mládí, pokud ho měli bouřlivé," řekl Ernesto Čekan, herec.

"Je to pro 7 až 99 let. Pro sedmileté, když si občas zacpou uši, jinak od 15 let. Dovolím si říci, že ze scénáře tam zůstalo třeba 40%, ostatní je improvizace," řekl Přemysl Pálek, herec.

Premiérově byla hra uvedena v dubnu roku 2007 a v této době má za sebou 278 repríz.

"V původní sestavě, protože tam byl ještě Ondra Brzobohatý, Tonda Duchoslav a Tomáš Racek, jsem zůstal už jen já. Máme zpětnou vazbu od diváků. Všem se to líbí a všem se líbí hlavně to, že my se tím bavíme. Vše se odehrává v průběhu jednoho večera a my čtyři hrajeme všechny tyto postavy a jsou tam i postavy navíc," řekl Petr Vágner, herec.

Diváci byli natěšení a jak sami prozradili, někteří tuto komedii navštívili opakovaně.

anketa

"Já doufám, že to budeme hrát dalších 20 let. Je to nesmrtelné," řekl Přemysl Pálek.

Muzikálová komedie s hudbou Ondřeje Brzobohatého a v režii Mariána Kleise svou derniéru zatím nechystá a tak na ni stále můžete vyrazit.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu