• Načítám...
>

Most v ulici Otakarova prochází rekonstrukcí

  • 14. května 2019,
  • 19:35,
  • PRAHA,
  • Jaroslav Šetlík

Od 11. května je v souvislosti s rekonstrukcí železničního mostu omezen provoz v ulicích Vršovická a Otakarova. Práce budou probíhat po etapách a bude je provázet několik dopravních omezení. Most je rekonstruován v rámci optimalizace traťového úseku Praha - Hostivař až Praha - Hlavní nádraží.

Reklama

V souvislosti s optimalizací železničního úseku Praha - Hostivař až Praha - Hlavní nádraží probíhá rekonstrukce železničního mostu nad ulicí Otakarova. Řidiči tu proto musí počítat s dopravním omezením.

"Až do konce května se budou muset lidé připravit na to, že je čeká omezení při automobilové dopravě v ulici Vršovická a Otakarova. Lidé budou moci využít objízdnou trasu po ulici Perucká," řekl Tadeáš Provazník, tiskový mluvčí Magistrátu hl. m. Prahy.

Omezení se dotkne také tramvajové dopravy. Ta bude v úseku mezi zastávkami Otakarova Koh-I-Noor zcela zrušena.

"Dojde ke změnám tras tramvajových linek č. 4, 6, 7, 23, 24 a také noční linky č. 95," řekla Aneta Řehková, tisková mluvčí DP hl. m. Prahy.

Cestující MHD mohou využít náhradních tramvajových linek nebo autobusové dopravy.

"Dopravní podnik zavedl speciální tramvajové linky č. 37 a 90. Také jsme zavedli náhradní autobusovou dopravu X7 a X95," řekla Aneta Řehková.

Tato omezení potrvají až do konce května. Podrobné informace o změnách v jízdních řádech jsou k dispozici na internetových stránkách Dopravního podniku.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu