• Načítám...
>

Žáci z Prahy 13 se loučili se školním rokem

  • 23. června 2019,
  • 0:01,
  • PRAHA,
  • Jana Holubová

Děti ze základních škol v Praze 13 se v Centrálním parku loučily se školním rokem. Dostaly k dispozici zázemí s pódiem a hasičský vůz a program zábavného dopoledne už si vytvořily samy. Společně s učiteli předvedli nacvičené programy a v pauzách se svlažili vodou z hasičské hadice.

Reklama

Nadšení dětí z osvěžující vody a především z blížících se prázdnin doprovázelo rozloučení se školním rokem v Praze 13. V Centrálním parku se konal dopolední program plný zábavy a vystoupení žáků jednotlivých škol.

"Máme rozloučení se školou, je to čtvrtý ročník naší tradičnější akce, kdy jsme se snažili, aby si každá škola udělala svůj program," řekl Vít Bobysud, zastupitel MČ Praha 13.

"Viděli jsme tady třeba vystoupení Freddieho Mercury s celou skupinou Queen a to bylo úžasné," řekla Daria Křivánková, předsedkyně Výboru pro výchovu, MČ Praha 13.

Každý se s koncem roku loučí s jinými pocity a očekáváními. Některé děti si chtějí odpočinout, jiné se těší na cestování a jsou i tací, kterým se bude po škole stýskat.

anketa

To nejlepší prožití letních prázdnin přejí dětem i učitelé a organizátoři rozlučkového programu.

"Přeji jim hlavně, ať si užijí prázdniny, ať si odpočinou, ale také ať se zase těší do školy . My se na ně také těšíme," řekla Daria Křivánková.

Děti, které zde s nadšením předvedly divadlo, recitaci, dovednosti cizího jazyka a nebo hudební talent se v září opět vrátí do lavic jedné z 10 škol v Praze 13. Do té doby, zdá se, pro ně existuje jen jedno slovo. Prázdniny.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu