• Načítám...
>

V příměstském táboře se rodí malí výtvarníci

  • 8. července 2019,
  • 21:30,
  • PRAHA,
  • Lucie Sinková

V Domě dětí a mládeže hl. města Prahy je i letos spousta příměstských táborů, například jazykový - zaměřený na angličtinu a francouzštinu, nebo sportovní. Zájem je i o příměstský tábor výtvarný, kde se děti naučí vázat knihu a samy si ji také ilustrují,

Reklama

Rodiče si o své ratolesti během prázdnin nemusí dělat starosti. I letos v Praze fungují příměstské tábory. Například Dům dětí a mládeže hl. m. Prahy - Karlínské spektrum - jich nabízí hned několik.

"Máme tábory jazykové zaměřené na angličtinu a francouzštinu. Máme také sportovní tábory, florbal a tábor sportovně vzdělávací. Také máme několik táborů, které jsou zaměřené vědecky. Nazývají se tábory s parádní vědou," řekla Šárka Horáková, koordinátorka táborů.

Další z příměstských táborů je určen malým výtvarníkům ve věku od 6 do 12 let. Jednou z aktivit, která je pro děti připravena, je ilustrace knížky.

"My si především tu knížku vytvoříme, budeme si vytvářet obal, děti se naučí i jak se ta knížka váže. Budou ji vázat, budou dovnitř vytvářet příběh, který tady s dětmi budeme vytvářet u nás na půdě, kde je takové tajemné prostředí. A děti si to budou dotvářet vlastními kresbami," řekla Dana Kostková, vedoucí výtvarného tábora.

anketa

Všechny příměstské tábory v DDM hl. m. Prahy probíhají po celé prázdniny a konají se v týdenních turnusech. Kompletní informace a aktuální obsazenost najdete na stránkách www.ddmpraha.cz.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu