• Načítám...
>

Prahou projela tisícovka motocyklů

  • 8. července 2019,
  • 23:09,
  • PRAHA,
  • Jan Varga

Prahou projela tisícovka jezdců na motocyklech. Spanilá jízda městem se konala v rámci oslav Prague Harley Days 2019. Stroje vyjely z pražského Výstaviště v 10:00 a přes Václavské náměstí jely centrem města až na Letnou.

Reklama

Sobota 10:00 a na pražském Výstavišti burácejí motory. Sjela se tady tisícovka motocyklů značky Harley-Davidson aby odsud odstartovala svou spanilou jízdu Prahou. Cesta je naplánována přes Václavské náměstí až na Letnou a zpět.

"Víme, že tam nejsou žádné komplikace. Zároveň je to těmi krásnými místy, kde těch zhruba 40% zahraničních účastníků si opravdu Prahu užije se vším všudy. Jedeme spanilou jízdu zhruba posedmé. Tuto trasu jedeme podruhé po minulém roce, kdy ji projelo 4,5 tisíce motorek a zjistili jsme, že je to tak správně," řekl Jaroslav Vavřina, organizátor Prague Harley Days 2019.

Spanilá jízda se konala v rámci akce Prague Harley Days, která se koná v Praze už popáté. Opět se na ni sjeli milovníci motorek z celé Evropy.

"Setkáváme se proto, že to naše ježdění by vždy mělo mít nějaký cíl. Tedy někam dojet. A když se máme možnost potkat s těmi, kteří mají rádi to samé, tak je to to vůbec nejlepší. Harley má takových srazů v Evropě několik oficiálně podporovaných značkou, zároveň ale desítky dalších vznikají spontánně. Ten pražský je opravdu oficiální, jezdí sem lidé z celé Evropy," řekl Jaroslav Vavřina.

anketa

Organizátoři chtěli ukázat, že se motorkáři umí bavit. A tak mohla akci navštívit široká veřejnost. Připraveny byly výstavy, kaskadérské shows nebo filmová projekce.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu