• Načítám...
>

Maminky po porodu mohou cvičit i s dětmi

  • 9. července 2019,
  • 19:45,
  • PRAHA,
  • Jan Varga

Cvičení pod širým nebem i s dětmi. To si mohou užít sportovně naladěné maminky v parku Podviní v Praze 9. Pravidelně tam probíhá trénink pod vedením zkušené lektorky aerobiku. Toho se mohou účastnit i se svými dětmi.

Reklama

Sportovně naladěné maminky cvičí v krásném prostředí parku Podviní v Praze 9. Probíhá tady jeden z tréninků, které vede lektorka aerobiku Eva Michálková z organizace Active mama.

"Většinou jsou návštěvníci maminky s malými dětmi, které jsou na mateřské. Ale vítány jsou samozřejmě i ženy bez dětí. Snažíme se zaměřit na to aby se na mateřské po porodu dostaly zpátky do formy. Většinou cvičily i předtím a chtějí zase zpátky svoji postavu. Takže se zaměřujeme na posilování celého těla, na spalování kalorií, na uvolnění na konci protažení," řekla Eva Michálková, lektorka aerobiku.

Maminky cvičí kombinaci známé techniky pilates a tzv. intervalového tréninku. Takže protáhnou celé tělo, zpevní se a zlepší si fyzičku.

"Posilování je vždy postaveno do nějakých bloků, kde máme vždy 3 cviky v bloku, které potom opakujeme v nějakých sériích. Soustředíme se v jedné sérii na nohy, pak na ruce, pak na břicho. Záda tam dáváme také, takže odchází opravdu posílené s celým tělem a další 2 dny je to poměrně bolí. Ale to k tomu tak nějak patří," řekla Eva Michálková.

anketa

Pod hlavičkou Active mama se sdružují maminky nejen v Praze, ale ve více městech ČR. Zkrátka ale nepřicházejí ani děti, které se mohou účastnit Parkohraní - další akce, kterou Active mama pravidelně organizuje.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu