• Načítám...
>

Chuchle hostila další klusácké dostihy

  • 15. července 2019,
  • 16:43,
  • PRAHA,
  • Lukáš Kubát

Ve Velké Chuchli se v pátek konal pátý pražský klusácký dostihový den. Celkem bylo připraveno šest klusáckých dostihů. A v každém z nich závod běželo šest až osm koní.

Reklama

Už popáté se v letošní sezóně konal ve Velké Chuchli závod klusáků. Celkem se běželo 6 dostihů a jedním z vrcholů odpoledne byla Cena metropolitní televize Praha. Tu ovládl favorit Zdeněk Škobis.

"Jelo se mi moc hezky, tak jsem si to představoval. Měl jsem tam samozřejmě jednoho soupeře, toho jsem si pohlídal. On mě pustil takticky dopředu aby byl schovaný. Ale myslím, že kdyby nezacválal, stejně bych vyhrál," řekl Zdeněk Škobis, vítěz dostihu.

Dalším z vrcholů byla Pražská letní cena, ve které nebylo až do posledních metrů jaké kdo vyhraje. Nakonec si těsné vítězství připsal Nikola Wolf. Posledním závodem pak byla Prix du Trotteur Francais. Tu i přes nepřízeň počasí suverénně ovládl Zdeněk Škobis v koněm Fairway.

"Já nemám rád vodu a zimu. Takže to nebylo podle mých představ. Ale dostih jsem si užil. Tím, že jsem se dostal brzy na špic, tak jsem si diktoval svoje tempo a jen jsem si hlídal koně za sebou," řekl Zdeněk Škobis.

Dostihy ale jsou i o sázení. A tak jsme za sázkaři vyrazili i my.

anketa

Další klusácké dostihy ve Velké Chuchli budou na programu 10. srpna.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu