• Načítám...
>

Hradešínská ulice prochází rekonstrukcí

  • 16. října 2019,
  • 8:27,
  • PRAHA,
  • Jaroslav Šetlík

Hradešínská ulice na Vinohradech prochází kompletní rekonstrukcí. Ta probíhá v úseku mezi ulicemi Říčanská a Benešovská. Během ní dojde např. k opravám přípojek uličních vpustí nebo vyrovnání a výměny obrub.

Reklama

TSK zahájila rekonstrukci Hradešínské ulice na pražských Vinohradech. Ta bude v úseku mezi ulicemi Benešovská a Říčanská uzavřena až do 16. prosince.

"Budou se obnovovat všechny vrstvy vozovky, bude se zpevňovat podloží. Jedná se také o úpravu odvodnění a rektifikace povrchových znaků a nové obruby. Také se budou upravovat chodníky, takže se jedná opravdu o kompletní úpravu celé ulice," řekla Barbora Lišková, tisková mluvčí TSK hl. m. Prahy.

Rekonstrukce znamená omezení nejen pro místní obyvatelé, ale také např. pro mateřskou školu, která tu sídlí.

"My s dětmi chodíme na vycházky. To znamená, že to bude komplikovanější i z hlediska bezpečnosti. Spousta rodičů přiváží děti autem, takže potom bude i komplikace s parkováním, bude to zase omezení pro nás. Na druhou stranu si od toho slibujeme to, že teď tady nebyl žádný chodník. Slíbili nám, že se tady něco vybuduje, takže až to bude hotové, možná by to mohlo být i pro nás příjemnější z toho hlediska, že budeme moci s dětmi lépe fungovat v rámci vycházek a podobně," řekla Zuzana Lotesová, ředitelka mateřské školy.

anketa

Práce na rekonstrukci Hradešínské ulice budou pokračovat i v příštím roce. Na jaro je naplánována druhá etapa v úseku mezi ulicemi Říčanská a Chorvatská.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu