• Načítám...
>

Herci Divadla RB navštívili sexshop

  • 1. listopadu 2019,
  • 19:24,
  • PRAHA,
  • Jan Varga

Herci Divadla Radka Brzobohatého se sešli v sexshopu. Přišli si tam totiž pro rekvizity, které použijí v představení 50 ODSTÍNŮ!. Muzikálová parodie, ve které se to hemží pouty, bičíky a podvazky, má premiéru 22. listopadu.

Reklama

Herci divadla Radka Brzobohatého se sešli na poněkud netradičním místě. Dostaveníčko si dali v karlínském sexshopu, kam se přišli seznámit s erotickými pomůckami, které poslouží jako rekvizity v muzikálu 50 ODSTÍNŮ!. Jak přiznal režisér, o hodinu si kvůli tomu zkrátili zkoušku v divadle.

"Myslím si, že toto je důležitá část toho procesu, že se tady holky seznamují s věcmi, s rekvizitami, protože jich tam máme docela dost. Takže dobré," řekl Lukáš Burian, režisér.

Pochopitelně jsme mezi regály s pomůckami po očku sledovali, jak se v prostředí sexshopu budou cítit hlavní protagonisté muzikálu Přemysl Pálek a Charlotte Doubravová. Oba vzali prostředí s nadsázkou a humorem.

"Je to zajímavý obchod. Já si myslím, že to patří k části života, že je potřeba si umět hrát i v této oblasti. Jenom je pravda, že ne úplně všemu tady rozumím, což je přímo replika ze hry, kterou teď zkoušíme," řekla Charlotte Doubravová, zpěvačka.

"Je to zase úplně něco jiného než jsem dělal. Myslím, že už nic podobného dělat nebudu. Je to ale sranda a musí to být příprava na roli stoprocentní, protože v tom představení budou bičíky, dilda, kolíčky na bradavkách, takže je potřeba si to osahat a podobně. Takže je důležité tady být," řekl Přemysl Pálek, zpěvák.

"Děláme to takto tématické, abychom nadýchali tu správnou atmosféru k tomu. Ne úplně často se vyskytujeme v obchodě s podobnou tématikou, k těm 50 odstínům se to ale prostě hodí," řekla Romana Goščíková, ředitelka Divadla Radka Brzobohatého.

O tom, že realita může být často jiná než fantazie a představy, se mohou diváci přesvědčit už 22. listopadu, kdy proběhne v Divadle Radka Brzobohatého premiéra muzikálu.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu