• Načítám...
>

Mezinárodní Vánoční festival láká návštěvníky

  • 15. listopadu 2019,
  • 18:51,
  • PRAHA,
  • Natálie Forsterová

I letos se v metropoli uskuteční mezinárodní Vánoční festival diplomatické asociace. V neděli 1. 12. se tak v konferenčním sále hotelu Hilton budou moci lidé těšit na bohatý program ze všech koutů světa. Výtěžek z akce poputuje na charitu.

Reklama

Pouze jediný den v roce se můžete vydat na pomyslnou cestu kolem světa. A to díky mezinárodnímu Vánočnímu festivalu, tedy akci, kterou každoročně pořádá asociace sdružující manželky diplomatů v ČR.

"Festival tento rok bude 1. prosince od 10:00 do 16:00 v hotelu Hilton jako každý rok. A tento rok si myslím, i naši členové si myslí, že máme rekordní účast, bude tam 51 států. A každý z těch států bude prodávat výrobky jak kulturní, tak jídlo, cokoliv tam budou ukazovat z kultury své země," řekla Nevila Kuka, prezidentka DSA Prague.

Návštěvníci festivalu se i letos mohou těšit na pestrou přehlídku barevných krojů, chutí, hudby i tanců. A připravené pro ně budou také stánky, kde nákupem vybraných lahůdek či neobvyklých dárků podpoří českou charitu.

"Lístky se už začaly prodávat za 100 korun, 150 korun to bude stát na místě v ten den. A online se dají koupit také za 150. Celý výtěžek z festivalu půjde na českou charitu," řekla Nevila Kuka.

Lístky na mezinárodní Vánoční festival diplomatické asociace jsou stále k dostání. Lidé si je mohou zakoupit na stránkách www.ticketstream.cz.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu